Spotkajmy się na EuroGastro – największych targach HoReCa w Polsce!
Stowarzyszenie Serwisantów i Grapos na EuroGastro
Wraz z naszym partnerem Grapos wybieramy się na EuroGastro, aby zaprezentować nowoczesne rozwiązania w zakresie serwowania soft drinków i skomponowanych na ich bazie koktajli. Grapsos to renomowany producent napojów do rozcieńczania w technologii postmix, określający się z dumą pionierem postmixu w Europie. W imponującej gamie produktów znajdziemy zarówno soki i napoje typu cola, tonic czy napój limonkowy, jak i specjały – zielona herbata kaktusowo-figowa czy egzotyczne softy. Napoje energetyzujące i izotoniczne, a także specjalne napoje śniadaniowe z dodatkiem witamin stanowią część szerokiej oferty produktowej.
Grapos to również dostawca technologii serwowania napojów i automatyzacji dla branży HoReCa. Od połowy lat 90-tych zajmuje się produkcją i rozwojem systemów dozujących dla branży gastronomicznej. Marka Grapos Schankomat jest międzynarodowym liderem technologii postmix. Ich systemy znacznie upraszczają pracę w branży gastronomicznej, w której ergonomia i automatyzacja odgrywają coraz większą rolę.
Jako Stowarzyszenie wspieramy rozwój technologii i adaptację nowoczesnych rozwiązań w rodzimym sektorze HoReca. Nasi serwisanci zajmują się doradztwem, projektowaniem i montażem instalacji i urządzeń do serwowania napojów postmix oraz koktajli na ich bazie. Prowadzimy również szkolenia w zakresie obsługi instalacji napojowych opartych o premixy.
Karbonizacja wody i automatyzacja wyszynku – nowe technologie
Automatyzacja wyszynku dotyczy nie tylko soft drinków czy koktajli, ale wszystkich napojów, również alkoholowych, serwowanych w barach. Na naszym stoisku zaprezentujemy Hoshizaki Beermatic Dual Tap. To urządzenie do wyszynku piwa z automatycznym dozowaniem objętości napoju i ilości piany, które serwuje piwo jednocześnie z dwóch kranów.
Jako Stowarzyszenie Serwisantów zajmujemy się również szeroko rozumianą filtracją i karbonizacją wody zarówno w sektorze HoReCa, jak i w biurach i domach. Ze względów ekologicznych i ekonomicznych samodzielne filtrowanie i gazowanie, zamiast kupowania wody w opakowaniach jednostkowych, to przyszłość gastronomii i hotelarstwa. Sądząc po rosnącej popularności urządzeń typu Soda Stream, to również pożądana zmiana dla gospodarstw domowych. Naszą misją jest edukacja w tym zakresie, doradztwo i wdrażanie odpowiednich rozwiązań na rynku.
Na targach zaprezentujemy najbardziej kompaktowe rozwiązanie do wody gazowanej w domach i biurach – Rotarex BubbleBox. Przedstawimy także gamę rozwiązań profesjonalnych w zakresie filtracji, karbonizacji i serwowania wody w gastronomii i hotelach. Zapraszamy do porozmawiania o rozwiązaniach dostosowanych do konkretnych potrzeb. Gwarantujemy, że filtrowaną i gazowaną wodę można serwować z kranu czy dyspensera praktycznie wszędzie.